010010 Robot Spelen ruimte 3

.

Ruimte 3

Dit zijn alle inzendingen van vorig jaar! Kom jij in de compilatie van 2022?

.

Maart staat voor “Maken!”. Maak jij jouw ontwerp werkelijkheid? Geef niet meteen op wanneer je ontwerp niet in één keer werkt. Noem het gewoon versie 1.0 😉 Hier nog meer tips om je te helpen.

Met deze tips maak jij jouw ontwerp waar

Tip 1: Geef niet op!
Mocht het niet lukken zoals je zou willen, noem het dan gewoon de eerste versie en geef niet op. De computer en telefoon die je gebruikt om dit lezen was ook niet na de eerste keer af. Er wordt nogsteeds gewerkt aan de nieuwste versie. Grote veranderingen geef je een groot getal bijvoorbeeld Versie 1.0 of 2.0 en kleine updates een klein getal zoals versie 1.1 of 1.2.  Blijf je ontwerp aanpassen en werk gewoon verder aan een verbeterde versie. Zolang je niet opgeeft wordt het vanzelf iets gaafs!

Tip 2: Je leert door te doen
Hoe meer je bezig bent met een ontwerp hoe meer je leert over dat ontwerp. Zo zie je steeds beter wat je leuk lijkt om te maken of wat toch niet zo leuk bleek te zijn. Dat heet leren door te doen. Het maakt niet uit waar je begint en mocht het toch helemaal niet zo zijn als je wilde dan kan altijd later je ontwerp weer aanpassen.

Tip 3: Samen weet je meer!
Door samen te werken aan een ontwerp kan je meer doen dan in je eentje. Je kan dan ook taken verdelen! Samen kom je zo veel sneller verder. Voor je het weet heb je iets om te kunnen laten zien en te laten testen door anderen!

Succes deze maand!

Doe volgend jaar ook mee!

Schooljaar 2022-2023