010010 Robot Spelen ruimte 1

.

Ruimte 1

De finale bereik je samen! Kijk hoe leuk deze video is van alle vorige teams.


In deze ruimte gaan we het hebben over een TEAM en wel met hoofdletters, want een team zonder power krijgt het lastig op weg naar de finale. Kijk hieronder naar tips om jouw team zo sterk mogelijk te maken.

Tips voor het maken van een team

Tip 1: Weet wat jij het leukste vind om te doen.
Ben jij altijd aan het bouwen en het maken? Kan jij goed overzicht houden en help jij graag de rest? Misschien wil jij wel graag de woordvoerder zijn en nemen. In een team met power zitten verschillende karakters die samen een doel kunnen bereiken.

Tip 2: Help elkaar!
Je kan in je eentje natuurlijk ver komen, maar samen bereik je nog meer. Je leert zo van anderen en anderen van jou. Samenwerken geeft de power om verder te komen en ook nog eens een goed gevoel als bonus.

Tip 3: Geef niet op er is altijd een oplossing te bedenken.
De finale halen van Robotspelen is natuurlijk niet gemakkelijk. Het heet natuurlijk niet voor niet de finale! 😉  Het kan dus zo zijn dat je ergens niet uitkomt. Teampower zorgt ervoor dat je niet opgeeft. Als er iets is dat alle teams in in de finale hebben dan is het dat ze niet hebben opgegeven. Let maar op!

Bonustips:

Naast teampower helpt het ook om een gezamelijke teamnaam te hebben of een teamlogo, wellicht zelfs een teamsong! Zo sta krijgt het team nog meer power en val je meer op tussen de andere groepen robotmakers in de finale van de Robotspelen.

Bonustip 1: Kleuren
Kies een of meerdere kleuren die jullie allemaal leuk vinden om te gebruiken.

Bonustip 2: Letters
Een teamnaam kan je maken van verschillende woorden of iets bedenken wat nog niet bestaat. Een teamnaam zegt wat over jullie. Er zijn geen regels.

Bonustip 3: Geluiden
Hebben jullie een favoriet geluid of liedje? Misschien kunnen jullie wel een eigen poweryell bedenken zoals: LETS GO TEAM!

Succes!

.

Doe volgend jaar ook mee!

Schooljaar 2023-2024